הקורס הדיגיטלי השלם
להתססת ירקות

שלום! אנחנו, בנימין ואורי,  מזמינים אתכם לקחת את התזונה שלכם צעד אחד קדימה ולהצטרף אלינו לקורס הדיגיטלי השלם להתססת ירקות. בקורס נלמד את כל מה שצריך לדעת כדי להפיק צנצנות משולמות של ירקות טעימים, קראנצ’ים, חמצמצים וכמובן בריאים. אנחנו נלמד על הטכניקה, על בחירת ירקות, על התהליך המדעי של ההתססה, אחסון, מתכונים ועוד המון המון דברים מרתקים!  אז קדימה – מחכה לכם בפנים!

הדרך לבריאות מתחילה בצלחת - את זה כולם יודעים.

אבל… מה אם היינו אומרים לכם שהצלחת שלכם יכולה להיות צבעונית, אורגנית, טעימה, ומאה אחוז ישראלית – בכל עונה?
מה אם היינו אומרים לכם שאפשר להכין קולקציה של ירקות מותססים נפלאים – כמעט בלי מאמץ?

בואו ללמוד הכל על התססה, ולהפוך למומחים בלתי מעורערים בשיטה העתיקה בעולם לשימור מזון.

 קצת עלינו - אורי ובנימין

אנחנו אורי ובנימין, אב ובן שאוהבים להבין איך דברים עובדים. שנינו מגיעים מרקע מדעי. לפני כעשור החלטנו לצאת מהמעבדה ומהמשרד, ולנצל את הידע שלנו כדי לשפר את הבריאות ואת איכות החיים. 

יצאנו למסע מרתק בתוך עולם ההתססות – מהשדה, דרך הביו-כימיה שבתוך הצנצנת ועד לרגעי האושר של הביס הראשון. היום אנחנו שמחים להביא אליכם את כל הידע שאספנו בצורה מסודרת ובהירה. 

חמוצים פרוביוטים

הקורס הדיגיטלי השלם להתססת ירקות

הוא מאה אחוז מקומי. אנחנו מגדלים את הירקות ומצלמים את השיעורים בחווה האקולוגית שדמאמא, הממוקמת ביישובי גדרות, וגאים להיות המיזם הראשון שמנגיש לציבור את הידע המרתק על התססה בצורה מקצועית ומקיפה בשפה העברית. 

מה לומדים בקורס?

בואו להיות חלק מקהילה

עולם ההתססות הוא רחב ומגוון, מלא באנשים נפלאים שחולקים ידע וחוויות. הצטרפו לקהילה של “האקדמיה למזונות מותססים”, וקבלו את ההזדמנות להצטרף לקבוצה נפלאה של אנשים שנפגשים, לומדים ושומרים על חיים טובים ובריאים.

הטבה לרוכשי הקורס

כלי התססה מקצועיים, פיתוח של אורי ובנימין, שיגיעו אליכם עד פתח הדלת, בהנחה חסרת תקדים!

כלים מחומרי גלם איכותיים, העשויים בטכנולוגיה ייחודית שמשלבת נשם לשחרור החמצן מהכלי ומשקולות לחץ.
פותחו על ידי מנחי הקורס אורי ובנימין מילמן בסדנה הביתית שלהם, עם המון תשומת לב, אהבה וניסיון.

מבנה הקורס

הקורס כולל שיעורים תיאורטיים שירחיבו את הידע שלכם, אותם תוכלו לראות בכל מקום, וכן ושיעורים מעשיים, אותם תוכלו לראות בנוחות במטבח הביתי תוך כדי הכנת הירקות המותססים. את הקורס אפשר לעשות לבד או ביחד, בקצב המתאים לכם. 

אצלנו באקדמיה למזונות מותססים, תקבלו את כל הידע שאתם צריכים על התססת ירקות. 

מדריכי הכנה ברורים ומדוייקים, שניתן לעקוב אחריהם בקלות ובהנאה

יחד נלמד כיצד לחתוך את הירקות, לחשב את כמות המלח הנכונה, להשתמש בכלי ההתססה השונים, לעקוב אחריהם במהלך ההתססה, להעביר לכלים קטנים לאיחסון ועוד. 

תדעו מה לעשות במקרה של תקלה

כך שכל מנה תצא מושלמת ושום דבר לא "יתפקשש". בין אם שכחתם לשים מלח או שכלי ההתססה שלכם איבד מהאטימות שלו, אחד מסימני ההיכר של מומחיות הוא היכולת לתקן טעויות - וזה אחד הכלים החשובים שתקבלו בקורס.

תלמדו על כל מה שקורה מאחורי הקלעים

החל מההיסטוריה בת אלפי השנים של ההתססה, ועד להבנת התהליכים הכימיים והביולוגיים שקורים בתוך המיכל. נדבר על פרה-ביוטיקה, פרו-ביוטיקה, מערכת העיכול והאנזימים החשובים הנמצאים בה, חיידקים טובים, ועוד. 

 

בוגרי הקורס הדיגיטלי השלם להתססת ירקות יהיו בעלי שליטה מלאה בכל הידע הקשור להתססה פרוביוטית, יוכלו להתסיס כל ירק או פרי, ליהנות מהטעם הנפלא ולחלוק עם המשפחה והחברים!

הקורס הדיגיטלי השלם להתססת ירקות

שאלות ותשובות

האם יש תמיכה במהלך הקורס?

כמובן! ברגע שאתם מצטרפים לקורס, אתם מוזמנים לקבוצת וואסטאפ שתלווה אתכם במהלך הקורס בה אורי ובנימין מעניקים מענה מקצועי לכל שאלה ותהיה.

האם צריך לרכוש ציוד עבור הקורס?

הקורס מתאים לעבודה עם ציוד ביתי וכן עם ציוד מקצועי.
המינימום שאתם צריכים זה קרש חיתוך, סכין, מלח בישול, צנצנת זכוכית שנסגרת היטב ושיפוד עץ. מאוד מומלץ משקל דיגיטלי. אם כבר יש ברשותכם קדרת התססה, תלמדו איך להשתמש בה בצורה הטובה ביותר. 

מלבד זאת, אתם יכולים לרכוש מאיתנו סט כלי התססה ייעודיים בהנחה משמעותית.

האם הקורס מוגבל בזמן?

הקורס יישאר פתוח עבורכם במשך שנה אחת. זה מספיק זמן כדי שתהפכו למקצוענים.

עם סיום הקורס תקבלו במייל חוברת מפורטת שמסכמת את כל המידע החשוב, ותלווה אתכם בהמשך הדרך.

האם קיים קורס ניסיון?

כן. אתם יכולים להוריד את הקורס החינמי “לכבוש את הכרוב”, שיעניק לכם טעימה על קצה המזלג ממה שאנחנו עושים בקורס המלא. 

אני מרגיש.ה שהפורמט הדיגיטלי פחות מתאים לי. מה עושים?

אין בעיה! אנחנו מציעים גם סדנאות התססה פרונטליות חווייתיות. ניתן גם להזמין סדנה פרטית. צרו איתנו קשר לפרטים נוספים. 

המלצות

קורסים נוספים שלנו

חינם

המדריך המקצועי להכנת כרוב פרוביוטי בבית​

בקורס נלמד איך להכין כרוב כבוש פרוביוטי תוך שימוש בצנצנת סטנדרטית שניתן למצוא בכל בית, תוך שימוש בכללי האצבע שנולדו מתוך הניסיון והמחקר שלנו ביצירת מזונות מותססים.

יהיה זמין בקרוב

הקורס הדיגיטלי המלא להתססת ירקות

בקורס נלמד את יסודות ההתססה הלקטית, התהליכים הביולוגיים והכימיים שמתקיימים בה, ואיך לייצר “בית גידול” אופטימלי כדי לקבל ירקות מותססים מלאי פרוביוטיקה הנשמרים לאורך זמן.

חינם

המדריך המקצועי להכנת כרוב פרוביוטי בבית​

בקורס נלמד איך להכין כרוב כבוש פרוביוטי תוך שימוש בצנצנת סטנדרטית שניתן למצוא בכל בית, תוך שימוש בכללי האצבע שנולדו מתוך הניסיון והמחקר שלנו ביצירת מזונות מותססים.

יהיה זמין בקרוב

הקורס הדיגיטלי המלא להתססת ירקות

בקורס נלמד את יסודות ההתססה הלקטית, התהליכים הביולוגיים והכימיים שמתקיימים בה, ואיך לייצר “בית גידול” אופטימלי כדי לקבל ירקות מותססים מלאי פרוביוטיקה הנשמרים לאורך זמן.

רוצים לשאול משהו?

שלחו לנו הודעה - אנחנו כאן בשבילכם…