מאמרים

בחלק זה תמצאו מאמרים שונים, משאלות נפוצות של מתסיסים מתחילים ועד סיכומים של מאמרים אקדמיים, מתאוריה של התססה ועד מתכונים. לכל מאמר יש קטגוריה או מספר קטגוריות. אתם יכולים לסנן את המאמרים על פי הקטגוריות השונות, הנקראות אצלינו תגיות. אם תרצו להתעדכן על מאמרים חדשים, הירשמו לניוזלטר בתחתית העמוד ותקבלו עדכונים מדי שבועיים על מאמרים חדשים שנוספו.

סקירת כלים: קדרת התססה

קדרת ההתססה מחרס היא כלי עתיק יומין המיועד להתססת ירקות. הוא מגיע בנפחים

תופעת העלמות מי התעלה של קדרות התססה מחרס – חלק ראשון

במהלך הניסויים המבוקרים שאנו עורכים, חקרנו תופעה לא מאוד מוסברת: העלמות פתאומית ולא

החשיבות של משקולות בזמן ההתססה

מטרת המשקולות היא לדאוג שהירקות תמיד יהיו מתחת לנוזל כדי לקיים תהליך התססה

דוח צרכנים: מכסה מייסון עם נשם 3 חלקים

מדובר על מכסה פיה רחבה לצנצנות מיסון שניתן לרכוש באמזון וכן בעליאקספרס. נראה

מזונות מותססים, מיקרוביוטה ובריאות הנפש

תפקיד המיקרוביום בבריאות האדם

לעקר או לא לעקר?

בהתססה לקטית אנחנו מייצרים בית גידול, שייתן עדיפות לחיידקים מסויימים. לכן, עיקור הצנצנת

התססה של מנגו בוסר, כבסיס לעמבה.

להלן מתכון מצולם של התססת מנגו בוסר, כבסיס לעמבה. תהנו!

‎כלי מלבני של פסבאצה 5 ליטר – אכזבה‎

רכשנו צנצנות של pasabahce עם מכסה ממתכת. קדחנו חור והלבשנו נשם. לצערנו האטימה