אנחנו שמחים שאתם מצטרפים לקהילת משתתפי סדנאות ההתססה שלנו!

ביחרו את התאריך המתאים לכם, ואת כמות המשתתפים, והמחיר יתעדכן אוטומטית בחלק של התוספות ותשלום.

מחיר הסדנה כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר הכולל מתקן דחיסה וקיבוע איתו נכין כרוב כבוש, וכן צנצנת זכוכית 750 מ”ל סטנדרטית עבור ירקות במי מלח.

ניתן לשדרג את הצנצנת הסטנדרטית באחד מכלי ההתססה הייחודיים שלנו: 
כלי התססה נוסף בנפח 2 ליטר 
כלי התססה בנפח 3 ליטר
מחירים בהנחה למשתתפי הסדנאות בחלק של “תוספות ותשלום”

סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר
תאריך: 8/11/2025 בשעות 11:00-16:00,
+
480
סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר
תאריך: 16/1/2026 בשעות 09:30-14:30,
+
480
סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר
תאריך: 5/12/2025 בשעות 09:30-14:30,
+
480
סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר
תאריך: 20/2/2026 בשעות 09:30-14:30,
+
480
סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר
תאריך: 20/3/2026 בשעות 09:30-14:30,
+
480

פרטי חיוב‫

מידע נוסף

פרטי ההזמנה

מוצר סכום ביניים
סדנת התססה להכנה של חמוצים פרוביוטים, כולל כלי התססה ייחודי בנפח 2 ליטר - 8/11/2025 בשעות 11:00-16:00  × 1 480
סכום ביניים 480
סה"כ 480
כלי התססה 2 ליטר עם מתקן דחיסה וקיבוע כולל ירקות
הסדנה כוללת:
חלק מעשי של הכנת כרוב כבוש בכלי כזה של 2 ליטר, המגיע כחלק ממחיר הסדנה.
חלק מעשי של הכנת ירקות במי מלח, בצנצנת 750 מ"ל רגילה.

ע"י בחירת האפשרות הזו, תשדרגו את צנצנת ה-750 מ"ל בכלי 2 ליטר כזה נוסף, וכך תצאו מהסדנה עם 2 כלים איכותיים בנפח 2 ליטר.

אם אינכם בטוחים, תוכלו להחליט על כך במהלך הסדנה עצמה. 

180
כלי התססה 3 ליטר עם מתקן דחיסה וקיבוע כולל ירקות
הסדנה כוללת:
חלק מעשי של הכנת כרוב כבוש בכלי כזה של 2 ליטר, המגיע כחלק ממחיר הסדנה.
חלק מעשי של הכנת ירקות במי מלח, בצנצנת 750 מ"ל רגילה.

ע"י בחירת האפשרות הזו, תשדרגו את צנצנת ה-750 מ"ל בכלי 3 ליטר, וכך תצאו מהסדנה עם 2 כלים איכותיים, האחד בנפח 2 ליטר והשני בנפח 3 ליטר. במהלך הסדנה תוכלו להחליט באיזה כלי לעבוד עם כרוב ובאיזה עם ירקות במי מלח. 

אם אינכם בטוחים, תוכלו להחליט על כך במהלך הסדנה עצמה. 

195
- +
  • שלמו בכרטיס אשראי

המלצות משתתפי הסדנאות

פרידה שפירא
Reviewer
5/5

בסדנא לומדים באופן חוויתי. יש רקע תאורטי ובעיקר אז איך עושים את זה.. בידיים.
חווינו את המעבדה של בנימין: בכל מקום צנצנות בגדלים שונים המחכות לזמנן..

התכבדנו מפרי טעם גן העדן. טעמים מיוחדים ממש! בסדנה השתמשנו ב-2 כלים כלים ייחודים.
כשהיה מוכן, הבאתי למשפחה וחברים. הנכדה ממש אהבה, רצתה לאכול עוד..התברר לה שהאבא , הבן שלי סיים את הכל.
אני מביאה בגלל הבריאות.. והם נדלקים ואוהבים. הנכדה ממש אומרת לי "זה כל כך טעים"!

נמשיך להכין עוד למשפחה וחברים. זה גם בריא וגם טעים! מאוד. פשוט התמכרנו.

והזוג המקסים אב ובנו בנימין ואורי, באיזה כבוד הדדי מתייחסים זה לזה!

בקיצור - כדאי!

8 חודשים ago
עומר יונגר-דסטה
Reviewer
5/5

הגעתי לסדנא של בנימין ואורי במרץ 2024 אחרי שנחשפתי לתכנים של בנימין בפייסבוק. אני חובב מזונות מותססים ומוחמצים ומתנסה בהכנתם כבר מספר שנים, אבל משהו בשקדנות ובדיוק של התכנים שבנימין העלה משך את עיני והבנתי שיש כאן מקור ידע שלא יסולא בפז. נרשמתי כהלפר לסדנא, כך שהגעתי קצת לפני כולם וסייעתי במלאכת ניקוי וחיתוך הכרובים.. הרבה כרובים (: בסדנא עצמה הועבר ידע תיאורטי שלא הכרתי ובהחלט למדתי מספר עקרונות חשובים לתהליכי ההתססה. האווירה בקבוצה הייתה נעימה ונהניתי גם לטעום מזונות מותססים שבחיים לא הייתי חושב לנסות, כמו ארטישוק ירושלמי ובטטה. אורי ובנימין העבירו את הסדהא בנועם וניכרת התשוקה שלהם לתחום. בתום הסדנא קיבלנו כלי מקצועי להתססה וגם רכשתי כלי נוסף, מעט גדול יותר. מאז אני נהנה להתסיס מיני ירקות בביתי.. הכמות כל-כך גדולה שגם חבריי נהנים מהתוצרת המשובחת. אני ממליץ בחום על הסדנא הפרונטלית וסקרן מאוד לגבי הקורסים הדיגיטליים באתר.

שנה 1 ago
רינת שדה
Reviewer
5/5

אני שוחרת בריאות ותלמידה ניצחית, תמיד מחפשת דרכים לשפר את בריאותי ובריאות בני משפחתי. הסדנא הזו הייתה מדהימה, נפלאה ומחכימה.

השתתפתי בסדנה שנערכה בדצמבר 2023. מה שעשה אותה כל כך מיוחדת היה השילוב של הידע הכללי והספציפי של המנחים, לצד ההתנסות המעשית החווייתית והמהנה. ההסברים הפרונטליים היו ברורים, והיה נהדר לראות איך הם עזרו ותמכו במי שהתקשה או לא לגמרי הבין במהלך הסדנה וגם אחריה דרך קבוצת הוואטסאפ.

האווירה הייתה חווייתית, לא מעיקה ולא מכבידה. המנחים גילו התעניינות אמיתית באנשים שהגיעו, שהיו באמת מיוחדים ונפלאים. המפגש המפרה עם אורי, בנימין והמשתתפים האחרים עשה רק טוב.

שנה 1 ago
דויד ברקן
Reviewer
5/5

לאורי ובנימין היקרים,
אני כבר עוסק בהתססה יותר מ-5 שנים, ובמהלך שנים אלו התססתי הרבה הרבה צנצנות ובהצלחה רבה,
חשבתי שאני יודע הכל, אבל בכל זאת נרשמתי לסדנה פרונטלית אצלכם ומאוד נהניתי מהסדנה, למדתי וחזרתי הביתה עם כלים חדשים,
היוזמה שלכם, המאמץ שהשקעתם בחקר ולימוד הנושא לעומקו מיוחד ומבורך,
ממליץ לכל אחד ובחום גם להרשם ולהשתתף בסדנה הפרונטלית, ללמוד מהקורס הדגיטלי ולרכוש את הכלים המיוחדים שאורי ובנימין פיתחו, שוה,
בהצלחה לכם, דויד ברקן, חיפה.

שנה 1 ago
רנית אייזיקס
Reviewer
5/5

סדנא מצויינת! וחווייתית מאוד. החלק העיוני מעמיק את ההבנה בכל תהליכי ההתססה ובאיכויות שלה. החלק המעשי מלמד מצויין, ונותן בטחון ומאז אני מתסיסה כל הזמן. יתרון משמעותי נוסף הוא שבסיום הסדנא מצטרפים לקבוצת וואטסאפ שבה אפשר להמשיך לשאול שאלות ולהתייעץ. הסדנא שלנו הייתה גם מאוד חוויתית, כללה סיור קצר ביער מאכל, וארוחה טעימה במיוחד בחברה של אנשים נהדרים. אני ממליצה מאוד מאוד לכל מי שרוצה להכנס לעולם הבריא והקסום של ההתססה

שנה 1 ago
קסניה
Reviewer
5/5

סדנה מלמדת מאוד וברורה, בנויה יפה והחלק המעשי בהולט סוגר פינה על הרבה שאלות שהאינטרנט רק בילבל בנסיונות קודמים לבד. בדיוק פתחתי את הכרוב בן 4 חודשים מהסדנה במרץ 2024, יצא מצויין וקריספי והיה ניסוי חינוכי מאוד בבית עקב המכסה הייחודי שפותח על ידם!
מגניב מאוד וחווייתי ומומלץ מאוד, מה גם שיש תמיכה לאחר הסדנא לכל אורך הדרך ותמיד אפשר להתייעץ בקבוצה ולקבל מענה והכוונה, שזה הכי חשוב עבורי.
מומלץ!

שנה 1 ago

המלצות משתתפי הקורס הדיגיטלי

פרידה שפירא
Reviewer
5/5

הקורס הדיגיטלי מאוד מפורט ומדייק את העשייה. גם השאלות והתשובות מוסיפות לידע וההבנה.
חשוב לי לציין גם את דרך ההגשה הנעימה של בנימין ואורי.
בהחלט מעורר רצון להצטרף לעשייה המבורכת שלכם.

8 חודשים ago
עומר רפאל
Reviewer
5/5

קורס מצוין וברור מאוד. מספק מידע מעמיק, מעבר להנחיות הטכניות, והסברים על למה עושים כל דבר ולא רק איך עושים. יחד עם רכישת הציוד זו הייתה התחלה נהדרת בעולם ההתססה הלקטית.

8 חודשים ago
רם עמרני
Reviewer
5/5

החומר מועבר באופן מעניין, ברור וקליט. למדתי בהנאה ושמחתי לקבל גם כללי אצבע וגם נקודות להעמקה, גם בפרקטיקה וגם בתאוריה. ממש עושה חשק להכין ולהתנסות!

10 חודשים ago
ספיר שני
Reviewer
5/5

קורס מרתק ונפלא!

הדרך בה לימדתם ואיך שהסברתם על כל שלבי ההתססה היו מרתקים ומועילים במיוחד!
הצלחתי להבין יותר לעומק היבטים שונים בעולם ההתססות ולהפריך מיתוסים שלמדתי במקורות פחות טובים.

אין ספק שאתם המקור הכי מקצועי שאני מכירה ללמוד ממנו את התחום וללא ספק אשמח להמליץ על הקורס הזה לחבריי ולכל מי שמתעניין בהתססות ובחיים בריאים יותר.

אהבתי את השילוב בין התיאוריה לבין הפרקטיקה, את איך שהנגשתם את הידע הזה וכמובן את החיוך והאנרגיה החיובית שעוברת מעבר למסך.

בהחלט אשתמש בידע הזה שלמדתי מכם בתקווה ליצור עתיד בריא יותר לי, למשפחתי וללקוחות שלי.

תודה מכל הלב!

10 חודשים ago
יצחק גפן
Reviewer
5/5

נהנתי מאוד לצפות בקורס הדיגיטלי, הוא מאוד ידידותי ומובן. ההדגמות מעולות וברורות. יש בקורס גם צד תאורתי למי שמעוניין להעמיק בהבנת התחום. לסיכום מומלץ ביותר!

10 חודשים ago