הקורס המלא להתססת ירקות
מדורגים 5.00 מתוך 5 מבוסס על 5 דירוגים של לקוחות
(5 חוות דעת לקוח)
₪360 המחיר המקורי היה: ₪360.₪220המחיר הנוכחי הוא: ₪220.
בקורס נלמד את יסודות ההתססה הלקטית, התהליכים הביולוגיים והכימיים שמתקיימים בה, ואיך לייצר “בית גידול” אופטימלי כדי לקבל ירקות מותססים מלאי פרוביוטיקה הנשמרים לאורך זמן.
בקורס נלמד את יסודות ההתססה הלקטית, התהליכים הביולוגיים והכימיים שמתקיימים בה, ואיך לייצר “בית גידול” אופטימלי כדי לקבל ירקות מותססים מלאי פרוביוטיקה הנשמרים לאורך זמן.
יצחק גפן –
נהנתי מאוד לצפות בקורס הדיגיטלי, הוא מאוד ידידותי ומובן. ההדגמות מעולות וברורות. יש בקורס גם צד תאורתי למי שמעוניין להעמיק בהבנת התחום. לסיכום מומלץ ביותר!
ספיר שני –
קורס מרתק ונפלא!
הדרך בה לימדתם ואיך שהסברתם על כל שלבי ההתססה היו מרתקים ומועילים במיוחד!
הצלחתי להבין יותר לעומק היבטים שונים בעולם ההתססות ולהפריך מיתוסים שלמדתי במקורות פחות טובים.
אין ספק שאתם המקור הכי מקצועי שאני מכירה ללמוד ממנו את התחום וללא ספק אשמח להמליץ על הקורס הזה לחבריי ולכל מי שמתעניין בהתססות ובחיים בריאים יותר.
אהבתי את השילוב בין התיאוריה לבין הפרקטיקה, את איך שהנגשתם את הידע הזה וכמובן את החיוך והאנרגיה החיובית שעוברת מעבר למסך.
בהחלט אשתמש בידע הזה שלמדתי מכם בתקווה ליצור עתיד בריא יותר לי, למשפחתי וללקוחות שלי.
תודה מכל הלב!
רם עמרני –
החומר מועבר באופן מעניין, ברור וקליט. למדתי בהנאה ושמחתי לקבל גם כללי אצבע וגם נקודות להעמקה, גם בפרקטיקה וגם בתאוריה. ממש עושה חשק להכין ולהתנסות!
עומר רפאל –
קורס מצוין וברור מאוד. מספק מידע מעמיק, מעבר להנחיות הטכניות, והסברים על למה עושים כל דבר ולא רק איך עושים. יחד עם רכישת הציוד זו הייתה התחלה נהדרת בעולם ההתססה הלקטית.
פרידה שפירא –
הקורס הדיגיטלי מאוד מפורט ומדייק את העשייה. גם השאלות והתשובות מוסיפות לידע וההבנה.
חשוב לי לציין גם את דרך ההגשה הנעימה של בנימין ואורי.
בהחלט מעורר רצון להצטרף לעשייה המבורכת שלכם.