סדנת התססה להכנת כרוב כבוש וירקות מותססים פרוביוטים נוספים
₪380 המחיר המקורי היה: ₪380.₪340המחיר הנוכחי הוא: ₪340.
סדנת הדגל שלנו, 5 שעות של למידה תאורטית ומעשית.
הסדנאות מתקיימות בקריית עקרון, ביתו של בנימין מילמן, ליד רחובות.
עלויות:
העלות בהרשמה מוקדמת, עד 7 ימים מתאריך הסדנה: 340 ש”ח
הרשמה רגילה: 380 ש”ח
הסדנה כוללת:
2 צנצנות זכוכית בנפח 580 מ”מ לכרוב הכבוש ו-720 מ”ל לירקות במי מלח.
שדרוגים בעת ההזמנה (עד 2 שדרוגים לאדם):
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 2 ליטר, בתוספת של 140 ש”ח בלבד (במקום 260 ש”ח)
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 3 ליטר, בתוספת של 170 ש”ח בלבד (במקום 290 ש”ח)
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 4 ליטר, בתוספת של 190 ש”ח בלבד (במקום 310 ש”ח)
שדרוגים במהלך הסדנה:
אם לא שידרגתם במהלך ההזמנה, או אם תרצו לרכוש כלים נוספים, במהלך הסדנה תוכלו לרכוש ממגוון הכלים שלנו ב-30% הנחה.
הנחת כמות:
הנרשמים בצמד יקבלו 7% הנחה
הנרשמים שלישיה ומעלה יקבלו 10% הנחה
ביחרו את התאריך המתאים לכם, ואת כמות המשתתפים, והמחיר יתעדכן אוטומטית בדף של עגלת הקניות.
סדנת הדגל שלנו, 5 שעות של למידה תאורטית ומעשית.
הסדנאות מתקיימות בקריית עקרון, ביתו של בנימין מילמן, ליד רחובות.
עלויות:
העלות בהרשמה מוקדמת, עד 7 ימים מתאריך הסדנה: 340 ש”ח
הרשמה רגילה: 380 ש”ח
הסדנה כוללת:
2 צנצנות זכוכית בנפח 580 מ”מ לכרוב הכבוש ו-720 מ”ל לירקות במי מלח.
שדרוגים בעת ההזמנה (עד 2 שדרוגים לאדם):
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 2 ליטר, בתוספת של 140 ש”ח בלבד (במקום 260 ש”ח)
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 3 ליטר, בתוספת של 170 ש”ח בלבד (במקום 290 ש”ח)
שדרוג אחת מהצנצנות הקטנות לכלי התססה של האקדמיה בנפח 4 ליטר, בתוספת של 190 ש”ח בלבד (במקום 310 ש”ח)
שדרוגים במהלך הסדנה:
אם לא שידרגתם במהלך ההזמנה, או אם תרצו לרכוש כלים נוספים, במהלך הסדנה תוכלו לרכוש ממגוון הכלים שלנו ב-30% הנחה.
הנחת כמות:
הנרשמים בצמד יקבלו 7% הנחה
הנרשמים שלישיה ומעלה יקבלו 10% הנחה
ביחרו את התאריך המתאים לכם, ואת כמות המשתתפים, והמחיר יתעדכן אוטומטית בדף של עגלת הקניות.
| תאריך | 8/11/2025 בשעות 11:00-16:00, 5/12/2025 בשעות 09:30-14:30, 16/1/2026 בשעות 09:30-14:30, 20/2/2026 בשעות 09:30-14:30, 20/3/2026 בשעות 09:30-14:30 |
|---|



קסניה –
סדנה מלמדת מאוד וברורה, בנויה יפה והחלק המעשי בהולט סוגר פינה על הרבה שאלות שהאינטרנט רק בילבל בנסיונות קודמים לבד. בדיוק פתחתי את הכרוב בן 4 חודשים מהסדנה במרץ 2024, יצא מצויין וקריספי והיה ניסוי חינוכי מאוד בבית עקב המכסה הייחודי שפותח על ידם!
מגניב מאוד וחווייתי ומומלץ מאוד, מה גם שיש תמיכה לאחר הסדנא לכל אורך הדרך ותמיד אפשר להתייעץ בקבוצה ולקבל מענה והכוונה, שזה הכי חשוב עבורי.
מומלץ!
רנית אייזיקס –
סדנא מצויינת! וחווייתית מאוד. החלק העיוני מעמיק את ההבנה בכל תהליכי ההתססה ובאיכויות שלה. החלק המעשי מלמד מצויין, ונותן בטחון ומאז אני מתסיסה כל הזמן. יתרון משמעותי נוסף הוא שבסיום הסדנא מצטרפים לקבוצת וואטסאפ שבה אפשר להמשיך לשאול שאלות ולהתייעץ. הסדנא שלנו הייתה גם מאוד חוויתית, כללה סיור קצר ביער מאכל, וארוחה טעימה במיוחד בחברה של אנשים נהדרים. אני ממליצה מאוד מאוד לכל מי שרוצה להכנס לעולם הבריא והקסום של ההתססה
דויד ברקן –
לאורי ובנימין היקרים,
אני כבר עוסק בהתססה יותר מ-5 שנים, ובמהלך שנים אלו התססתי הרבה הרבה צנצנות ובהצלחה רבה,
חשבתי שאני יודע הכל, אבל בכל זאת נרשמתי לסדנה פרונטלית אצלכם ומאוד נהניתי מהסדנה, למדתי וחזרתי הביתה עם כלים חדשים,
היוזמה שלכם, המאמץ שהשקעתם בחקר ולימוד הנושא לעומקו מיוחד ומבורך,
ממליץ לכל אחד ובחום גם להרשם ולהשתתף בסדנה הפרונטלית, ללמוד מהקורס הדגיטלי ולרכוש את הכלים המיוחדים שאורי ובנימין פיתחו, שוה,
בהצלחה לכם, דויד ברקן, חיפה.
רינת שדה –
אני שוחרת בריאות ותלמידה ניצחית, תמיד מחפשת דרכים לשפר את בריאותי ובריאות בני משפחתי. הסדנא הזו הייתה מדהימה, נפלאה ומחכימה.
השתתפתי בסדנה שנערכה בדצמבר 2023. מה שעשה אותה כל כך מיוחדת היה השילוב של הידע הכללי והספציפי של המנחים, לצד ההתנסות המעשית החווייתית והמהנה. ההסברים הפרונטליים היו ברורים, והיה נהדר לראות איך הם עזרו ותמכו במי שהתקשה או לא לגמרי הבין במהלך הסדנה וגם אחריה דרך קבוצת הוואטסאפ.
האווירה הייתה חווייתית, לא מעיקה ולא מכבידה. המנחים גילו התעניינות אמיתית באנשים שהגיעו, שהיו באמת מיוחדים ונפלאים. המפגש המפרה עם אורי, בנימין והמשתתפים האחרים עשה רק טוב.
עומר יונגר-דסטה –
הגעתי לסדנא של בנימין ואורי במרץ 2024 אחרי שנחשפתי לתכנים של בנימין בפייסבוק. אני חובב מזונות מותססים ומוחמצים ומתנסה בהכנתם כבר מספר שנים, אבל משהו בשקדנות ובדיוק של התכנים שבנימין העלה משך את עיני והבנתי שיש כאן מקור ידע שלא יסולא בפז. נרשמתי כהלפר לסדנא, כך שהגעתי קצת לפני כולם וסייעתי במלאכת ניקוי וחיתוך הכרובים.. הרבה כרובים (: בסדנא עצמה הועבר ידע תיאורטי שלא הכרתי ובהחלט למדתי מספר עקרונות חשובים לתהליכי ההתססה. האווירה בקבוצה הייתה נעימה ונהניתי גם לטעום מזונות מותססים שבחיים לא הייתי חושב לנסות, כמו ארטישוק ירושלמי ובטטה. אורי ובנימין העבירו את הסדהא בנועם וניכרת התשוקה שלהם לתחום. בתום הסדנא קיבלנו כלי מקצועי להתססה וגם רכשתי כלי נוסף, מעט גדול יותר. מאז אני נהנה להתסיס מיני ירקות בביתי.. הכמות כל-כך גדולה שגם חבריי נהנים מהתוצרת המשובחת. אני ממליץ בחום על הסדנא הפרונטלית וסקרן מאוד לגבי הקורסים הדיגיטליים באתר.
פרידה שפירא –
בסדנא לומדים באופן חוויתי. יש רקע תאורטי ובעיקר אז איך עושים את זה.. בידיים.
חווינו את המעבדה של בנימין: בכל מקום צנצנות בגדלים שונים המחכות לזמנן..
התכבדנו מפרי טעם גן העדן. טעמים מיוחדים ממש! בסדנה השתמשנו ב-2 כלים כלים ייחודים.
כשהיה מוכן, הבאתי למשפחה וחברים. הנכדה ממש אהבה, רצתה לאכול עוד..התברר לה שהאבא , הבן שלי סיים את הכל.
אני מביאה בגלל הבריאות.. והם נדלקים ואוהבים. הנכדה ממש אומרת לי “זה כל כך טעים”!
נמשיך להכין עוד למשפחה וחברים. זה גם בריא וגם טעים! מאוד. פשוט התמכרנו.
והזוג המקסים אב ובנו בנימין ואורי, באיזה כבוד הדדי מתייחסים זה לזה!
בקיצור – כדאי!
נהוראי מעטוף –
אני ובת זוגתי היינו בסדנה הפרונטלית. אורי ובנימין העבירו את הידע בצורה מעניינת מאוד ונגישה. היה מאוד יעיל גם בפרקטי וגם בתאוריה והארוחה היתה חלק מדהים וחווית טעמים יוצאת דופן. נהנינו מאוד וממליצים בחום.