חיתוך הכרוב

חשוב לחתוך את הכרוב דק כדי שיהיה אפשר לדחוס אותו היטב. אנחנו ממליצים על חיתוך במנדולינה בגודל 3 מ”מ, או במעבד מזון עם להב של 4 מ”מ.

כדי להכין את הכרוב לחתיכה, קודם כל מקלפים את העלים החיצוניים, שומרים את העלים היפים בכלי עם מים – נשתמש בהם אח”כ, חותכים את הכרוב לחצי . אם אנחנו חותכים במנדולינה (זהירות על האצבעות!), אז פורסים את הכרוב עד שמגיעים לגזע שלו, אך לא חותכים את הגזע. אם נשתמש במעבד מזון, נוריד את הגזע, ונחלק את החצי שחתכנו לעוד 2-3 חלקים, כדי שיוכלו להכנס למעבד המזון בקלות.

נגישות

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

התחברות לאתר